+4526370370 lonnie@mindbalance.nu

Lonnie Borgstrøm

Clairvoyant, spirituel vejleder, coach….

Lonnie Borgstrøm

Spirituel vejleder, clairvoyant og coach …

Intuition eller hjælp “fra oven”?

 

Jeg har været coach og underviser i mere end 20 år og har altid haft en god intuition eller mavefornemmelse, som nogen kalder det.

Den er ofte kommet mig til hjælp og selvom jeg nogle gange har undret mig over hvor mine ideer og fornemmelser kom fra, har jeg generelt været skeptisk overfor “alt det der hokus pokus omkring engle og åndelige væsener”. 

Faktisk er det nok min enormt store skepsis, der har afholdt mig fra at udvikle mig spirituelt meget tidligere end det skete.

I bakspejlet kan jeg se, at jeg fik mange tegn undervejs, men jeg begyndte først for alvor at følge dem, da jeg nærmest ved et tilfælde (eller måske ikke… ?) meldte mig til et weekendkursus hos Den Gyldne Sol.

 

Den skeptiske elev

 

De andre snakkede om engle og energier, som det mest naturlige i verden og jeg stillede tonsvis af kritiske spørgsmål og tænkte om fredagen at det var godt, det kun varede en weekend.

Men da vi nåede til søndag, havde jeg en underlig og uforklarlig lyst til mere og den weekend blev derfor startskuddet til en række år med kurser i kanalisering, clairvoyance og healing.

 

Findes det, når vi ikke kan se det?

Min skepsis var stadig stor, men jeg oplevede også at mit syn på mange ting ændrede sig og jeg begyndte at forstå, at min gode intuition måske i virkeligheden var inspiration fra noget eller nogen, vi ikke kan se med vores fysiske øjne.

Også jeg måtte overgive mig

 

I sommeren 2022 startede jeg på clairvoyance-vejlederskolen og det har været et år med en rivende udvikling og et hav af aha-oplevelser.

I det år der er gået, har jeg siddet på messer og givet clairvoyance til dem, der kom forbi. Jeg har stået foran et ukendt publikum og givet clairvoyante beskeder. Jeg har skrevet et speciale om karmasitting og udviklet en model, der kan forløse karmisk energi fra tidligere liv og ikke mindst har jeg haft 70 øveklienter til clairvoyance.

 

Feedbacken har været så overvældende positiv og de ting, der har vist sig i sessionerne  har vist mig, at der er mere mellem himmel og jord, end vi mennesker kan se med det blotte øje.

I dag har jeg sagt farvel til at undervise og bruger mine psykiske evner til at coache og vejlede mennesker, der føler at de sidder fast i en stressende livsstil eller et negativt adfærdsmønster.

 

Er du skeptisk? Prøv alligevel

 

Hvis du er skeptisk overfor clairvoyance eller noget af det andet ”hokus pokus”, du kan finde her på hjemmesiden, så forstår jeg dig godt. Men jeg vil bare sige til dig: ”Prøv det, du vil blive overrasket”!

Klik her hvis du vil læse mit uddannelses- og kursus CV

2023  Uddannelse som clairvoyant vejleder med speciale i karmasitting – Clairvoyancevejlederskolen v/Tove Lucka

2022  Kursus i Yoga Nidra hos Anne Goncalves

2022  Uddannelse i Yoga mod stress. Underviser:  Anne Goncalves

2019  Grundkursus i healingmassage hos Leif og Kirsten Nykilde

2019  To års uddannelse i kanalisering og soul release hos Den Gyldne Sol v/Ilse Johannesen

2017   Kurser hos den Gyldne Sol i healing, clairvoyance mm.

2014  Certificeret stress-coach uddannelse hos  Matzau Erhvervspsykologer

2013   To års uddannelse til mindfulness instruktør hos Mindfull life

2006   Kursus: NLP master coach, ITS, London.

2005   To ugers kursus i London til  Certificeret NLP Trainer. Undervisere:  John Grinder m.fl.

2004  Et-årigt forløb/uddannelse i London til NLP coach. Undervisere: Ian McDermott og Jan Elfline, ITS.

1997 – 2000  NLP Master Practitioner med speciale terapi og formidling, FuturePace, Fyn